Saksalainen, salamyhkäinen Halloota.com -nettisivusto julkaisi Suomenmaa.fi -lehden sensuroimattoman mielipidekirjoituksen pääministeri Sanna Marinin terveydentilasta. Halloota.com kirjoittaa suomeksi juttuja, mutta ei ilmoita lain edellyttämiä tietoja julkaisijasta tai tahosta, kuka on kyseisen jo verraten suositun sivuston takana.

Suomenmaa.fi poisti tiettyjä osia psykiatri Seppo Mäkisen kirjoituksesta, jossa hän varsin suorin sanoin kyseenalaisti pääministerin psyykkisen terveydentilan. Suomen lääkäriliitto on tuominnut kirjoituksen epäeettisenä. HS julkaisi näyttävän uutisen Suomenmaan suorittamasta sensuroinnista, mutta ei kuitenkaan linkittänyt juttuaan kohutekstiin

.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *