Aikakausmedia ry:n hallitus on 21.10.2021 valinnut uudeksi puheenjohtajakseen A-lehdet Oy:n toimitusjohtaja Kaisa Ala-Laurilan. Ala-Laurila on ollut mukana hallituksessa A-lehtien edustajana vuodesta 2019 alkaen.

– Aikakausmedia ry:llä on tärkeä tehtävä ja aktiivinen rooli media-alan ja erityisesti aikakausmedian toimijoiden yhteisönä ja yhteisten asioiden edistäjänä. Meillä on aina ollut hallituksessa hyvä tiimi ja erinomainen yhteishenki. On ilo saada toimia nyt puheenjohtajan roolissa. Näen laadukkaiden ja ammattitaidolla tehdyn median tulevaisuuden valoisana ja erittäin kiinnostavana, sanoo Kaisa Ala-Laurila.

Aikakausmedian hallituksen varapuheenjohtajia ovat toimitusjohtaja Tapani Pitzen, Fokus Media Finland Oy ja päätoimittaja Antti Oksanen, Verotieto Oy. Muut hallituksen jäsenet ovat johtaja Tiina Järvilehto, Alma Talent Oy; johtaja, Sanoma Lifestyle Iiro Kulvik, Sanoma Media Finland Oy; päätoimittaja Hanna Ottman, Opetusalan ammattijärjestö OAJ ry; päätoimittaja Asta Ruuskanen, Aliupseeriliitto ry ja liiketoimintajohtaja Elina Schüller, Aller Media Oy.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *