Pelagia Wolff
Pelagia Wolff

Pelagia Wolff on nimitetty Rejlers Finlandin uudeksi viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Wolffin vastuulla on brändin kehittäminen, ulkoinen ja sisäinen viestintä sekä markkinointi. Wolff aloittaa tehtävässään vuodenvaihteessa. Rejlers Finland on lähes sadan miljoonan euron liikevaihdolla ruotsalaisen pörssilistatun Rejlers-konsernin toiseksi suurin markkina-alue. 

Wolffilla on 20 vuoden laaja kokemus yritysviestinnästä, ja hän on viime vuosina keskittynyt etenkin B2B yritysbrändeihin, muutoksen johtamiseen ja strategiseen viestintään. Hän siirtyy Rejlersille IT-yhtiö Enfosta, jossa hän on toiminut viestintä- ja markkinointijohtajana ja rakentanut integroitua viestintä- ja markkinointitoimintoa. Tätä ennen hän johti yritysviestinnän tiimiä viestintätoimisto Milttonilla.  

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *