Mika Vehmersuo on paluumuuttaja Valveelle, jossa hän työskenteli luovana tuottajana 2014 – 2015. Kattavasti eri positioissa media-ja markkinointialalla uraa uurtanut Vehmersuo siirtyi Valveelle Salomaa konsernista, jossa hän työskenteli markkinatutkimusyritys Evidensin ja Mediatoimisto Voiton toimitusjohtajana. Kokemusta löytyy myös asiakkaan puolelta, mm. Fintoton markkinoinnin ja Veikkauksen brändiuudistuksen parista.

Valve Media on jo pitkään toiminut tuotanto- ja mainostoimiston hybridinä. 

– Dataa ja analytiikkaa käytetään paljon mainonnan kohdistamiseen ja median ostamiseen. Luovassa suunnittelussa dataa ei vielä hyödynnetä juurikaan, vaikka tälle on ehdottomasti tilausta. Tähän tarpeeseen haluamme olla pioneereina vastaamassa analytiikan ja datan hyödyntämisellä jo siinä vaiheessa, kun liikkuvan kuvan tuotantoja aletaan suunnitella. Näin tehokkuus ja tulokset saadaan ihan uudelle tasolle, Mika Vehmersuo kertoo.

Valve Median toimitusjohtajana aikaisemmin toiminut Isto Kannisto jatkaa Valve konsernin palveluksessa ja siirtyy myös Valve Median hallitukseen.