Viestintätoimisto Source ja markkinointitoimisto Kitchen muodostavat yhdessä täyden palvelun markkinointiviestintätalon. Vuonna 2018 fuusion myötä syntynyt konserni on liikevaihdolla mitaten Suomen 5. suurin viestintätoimisto. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 4 miljoonaa euroa.

Ota-Tuote päätyi Source & Kitcheniin kilpailutuksen kautta. Tavoitteena on vahvistaa entisestään FEIN-sähkötyökalujen asemaa ammattilaissegmentissä ja kasvattaa merkin tunnettuutta Suomessa.

– Source & Kitchen on panostanut palvelumuotoiluun, joka on myös meidän toiminnassamme tärkeässä roolissa. Asiakkaiden muuttuvat tarpeet pitää pystyä huomioimaan entistä nopeammin, Ota-Tuote Oy:n toimitusjohtaja Janne Järventausta kertoo.

Source & Kitchenin Senior Advisor Heikki Kauppila näkee, että viestintätoimisto Source ja Markkinointitoimisto Kitchen tarjoavat yhdessä täyden palvelun kumppanuuden viime vuonna tapahtuneen fuusion myötä.