Tampereella ja Helsingissä pidettyjen tilaisuuksien teemana oli viestinnän ja markkinoinnin haasteet ja mahdollisuudet. Viestinnän saaminen johdon agendalle ja myös moderni kriisiviestintä sopivat hyvin kattoteeman alle, ja tilaisuuksissa kuullut puheenvuorot saivat kuulijat jakamaan tapahtumien antia innokkaasti sosiaalisessa mediassa.

Liana Technologies haluaa tarjota kohderyhmälleen tukea, neuvoja ja inspiraatiota päivittäiseen työhön. Aamiaistapahtumat ovatkin olleet loistava tapa tuoda saman alan ammattilaisia yhteen ja tarjota markkinoinnin ja viestinnän parissa toimiville työtä rikastuttavia sisältöjä.

“Markkinointiviestinnän trendit sekä alaan liittyvät keskeiset säädökset muuttuvat jatkuvasti. Haluan tietää, missä mennään ja on hienoa, että olemme löytäneet Lianasta kumppanin, joka tarjoaa uusinta tietoa alan ammattilaisille. Olen käynyt aamiaistapahtumassa Helsingissä ja erityisesti iloitsen, että Liana järjestää tapahtumia nyt myös Tampereella. Lianan tapahtumissa on ajankohtaisia aiheita ja asiantuntevia puhujia, jotka tarjoavat konkreettisia keinoja vaikuttavampaan viestintään”, sanoo viestinnän asiantuntija Meri Mattila Tampereen Messut Oy:stä.

Liana Technologies jatkaa suosittujen markkinoinnin ja viestinnän aamiaistapahtumien järjestämistä tänä vuonna ja syksyksi on luvassa myös jotain hyvin erityistä, josta viestimme lähempänä tapahtumaa.