Päivi Piispalla on vahvaa organisaatioviestinnän osaamista ja kokemusta yli 15 vuoden ajalta. Viestintäpäällikön tehtävien lisäksi hän on toiminut muun muassa julkaisujen päätoimittajana T-Media Oy:ssä ja viestintäyrittäjänä. Koulutukseltaan Päivi Piispa on filosofian maisteri (yhteisöviestintä) ja BBA.

Päivi Piispa on Iskun 90-vuotisen historian ensimmäinen viestintäpäällikkö. Hän toimii sekä Iskun ulkoisen että sisäisen viestinnän parissa ja vastaa muun muassa Iskun mediasuhteista. Nimitys on osa Iskun uudistumista.

Päivi Piispa liittyy Iskun markkinoinnin ja viestinnän tiimiin, jota johtaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Kati Kuittinen. Tiimiin kuuluvat lisäksi kotimaan business to business -markkinointipäällikkö Heidi Metso, kotimaan kuluttajamarkkinoinnista vastaava markkinointipäällikkö Suvi Mäkinen, digimarkkinoinnista vastaava markkinointipäällikkö Sami Karjalainen, viestintäsuunnittelija Mona Auervuolle ja valokuvaaja Tuomas Heikkilä.