Kreab on suurin pohjoismainen viestintäkonserni, jonka toimistot 27 eri maassa luovat poikkeuksellisen kansainvälisen läpileikkauksen viestintään ja päätöksentekoon niin Helsingissä, muissa Pohjoismaissa, Brysselissä, Lontoossa Tokiossa kuin Washingtonissa.

Panaman toimisto syventää Kreabin osaamista sekä mahdollisuuksia tukea asiakkaiden liiketoimintaa latinalaisessa ja Väli-Amerikassa. Uusi Marokon toimisto Rabatissa avaa Kreabille ja sen asiakkaille uuden mahdollisuuden päästä Afrikkaan.

”Kreab on toiminut Suomessa jo useamman vuosikymmenen. On hienoa seurata kuinka Pohjoismaiden suurin ja globaalein viestintäkonserni kasvaa entisestään. Helsingin toimistomme kautta voimme avata jokaiselle asiakkaallemme todellisesti kansainvälisen toimintaympäristön ja auttaa heitä lisäämään yritystensä arvoa hyvällä viestinnällä. Laajalle levinnyt verkostomme viidellä mantereella tuo meille ja asiakkaallemme globaalia näkökulmaa ja vaikutusmahdollisuuksia”, Kreab Helsingin toimitusjohtaja Mikael Jungner korostaa.