Antikainen on työskennellyt yrityksessä vuodesta 2013 lähtien, ensin asiakkuuspäällikkonä yhtiön pääkonttorissa Oulussa ja viimeisimpänä Helsingin myyntitoimiston myyntipäällikkönä.

Antikainen iloitsee nimityksestä ja sen tuomista uusista mielenkiintoisista tehtävistä. Ruotsi on markkina-alueena haastava kovan kilpailun takia, mutta Antikainen ei epäile Koodiviidakon mahdollisuuksia menestyä. ”Uskon, että Koodiviidakon tarjoama palvelukokonaisuus on juuri sitä mitä ruotsalaiset markkinoinnin ammattilaiset ovat kaivanneet. Tavoitteeni on tuoda sopivassa määrin Koodiviidakon yrityskulttuuria Ruotsin tiimiin, unohtamatta kuitenkaan ihmisten omia vahvuuksia”, summaa Antikainen.

Hän aloittaa uudessa tehtävässään virallisesti 1.9.2017.

Lisätietoja:

Juho Antikainen
Country Manager Sweden
Koodiviidakko Oy
+358 40 041 1346
juho.antikainen@viidakko.fi

Koodiviidakko Oy on markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluja kehittävä yhtiö, joka myy Marketing Cloud ja PR Cloud -pilvipalveluja yrityskäyttöön. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa ja myyntikonttorit ovat Helsingissä, Tukholmassa, Hampurissa, Münchenissä, Pariisissa, Dubaissa ja Hongkongissa. Koodiviidakko on kasvuyhtiö, jolla on yli 3.500 yritysasiakasta. Yhtiö on sijoittunut Deloitte Technology Fast 50 Finland –listalle jo seitsemänä vuonna peräkkäin ja on yksi kansallisista finalisteista European Business Awards 2016/2017 -kilpailussa. Koodiviidakko Oy on yksityisomistuksessa ja perustettu vuonna 2005.