Hän siirtyy tehtävään Imagen toimituspäällikön paikalta. Aiemmin Thesslund on toiminut muun muassa Trendin ja Veli-lehden toimituspäällikkönä, Divaanin toimitussihteerinä, Etelä-Suomen Sanomien toimittajana sekä mainostoimisto Blink Helsingin konseptisuunnittelijana.

”Tämä on mahtava juttu. Image on klassikko, ja sen päätoimittaminen suuri kunnia. Uskon, että Imagesta on mahdollista tehdä kaupunkilaisten välttämättömyysmedia, kun tarkennamme sen fokusta ja konseptia. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun kova kasvuvauhti aiheuttaa tilauksen laadukkaalle featurejournalismille ja tarjoaa loistavia aihealueita uudistuvalle Imagelle”, Niklas Thesslund sanoo.

”Niklas Thesslund on ansioitunut, oivaltava ja näkemyksellinen journalisti. Hänellä on syvä ymmärrys Imagen kohderyhmästä sekä kirkas visio ja selkeät suunnitelmat siitä, millainen uudesta urbaanimmasta Imagesta tulee”, A-lehtien toimitusjohtaja Kaisa Ala-Laurila kertoo.