”Content Marketing Awards on maailman suurin sisältömarkkinoinnin kilpailu. Ehdokkuus Agency of the Year -kategoriassa on todella arvokas asia”, kertoo Spoonin toimitusjohtaja Anders Ribba.

Content Marketing Agency of the Year -palkinto myönnetään toimistolle, joka on osoittanut suurta innovaatiokykyä ja luovuutta sekä tuottanut konkreettista hyötyä asiakkailleen. Kilpailun tuomaristo koostuu sisältömarkkinoinnin asiantuntijoista.

Spoon kilpailee suurille, yli sadan työntekijän toimistoille tarkoitetussa sarjassa. Finalisteja Agency of the Year -kategoriassa on yhteensä kuusi. Spoonin lisäksi ehdolla ovat esimerkiksi maailman johtaviin sisältötoimistoihin kuuluvat yhdysvaltalaiset toimistot Meredith Xcelerated Marketing ja Pace.

Spoonin Helsingin-toimiston vetäjä Lena Barner-Rasmussenin mukaan Spoonin kilpailuvaltteja myös kansainvälisesti ovat luovuus ja asiakkaan liiketoiminnan ja strategian tuntemus.

Spoon on Pohjoismaiden palkituin sisältötoimisto, jolla on toimipisteet Tukholmassa, Helsingissä, Oslossa, Göteborgissa ja Malmössä. Spoon on pokannut viime vuosina runsaasti palkintoja niin Pohjoismaisissa kuin kansainvälisissä kilpailuissa. Spoonin Helsingin-toimisto ja Wärtsilä palkittiin keväällä Swedish Content Awardseissa parhaasta sisällöstä teollisuuden alalla.