Yritys työllistää 80 henkeä ja sillä on toimintaa ympäri Euroopan. Tavoitteena on tuplata tämä henkilömäärä vuoteen 2020 mennessä niin, että puolet osaajista tulevat Britanniasta. Acnen kokemus yhdistettynä Deloitten syvään analytiikka- ja teknologiaosaamiseen auttaa jatkossa Deloitten asiakkaita rakentamaan erottuvia digiajan brändejä.

Acne on kansainvälisesti tunnustettu markkinointitalo, joka on perustettu vuonna 1996. Sen erityisosaamista on bränditarinoiden kerronta. Sen palveluvalikoimaan kuuluvat luovat, strategiset, digitaaliset, video- ja valokuvauspalvelut erityisesti lifestyle- ja vähittäiskaupan luksussektoreille. Acnen asiakkaita ovat mm. IKEA, Telenor, Max, H&M and Spotify. Yritys mm. auttoi Ikeaa saamaan Twitterissä miljardi näyttökertaa kampanjalla, jossa verrattiin Balenciagan $2,145 klassikkolaukkua Ikean siniseen $0.99 kauppakassiin.

Toimiston hallituksen puheenjohtaja Victor Press ja toimitusjohtaja David Olsson jatkavat yhtiön johdossa ja se jatkaa toimintaansa Acnen nimellä. Acnesta tulee osa Deloitten luovaa digikonsultointiyksikköä, Deloitte Digitalia.

“Asiakkaillamme on nyt vahva halu yhdistää toiminnassa analytiikka ja luovuus. Tässä juuri piilee Deloitte Digitalin ja Acnen yhdistymisen vahvuus. Heidän tarinankerronnan taitonsa yhdistettynä teknologia- ja analytiikkaosaamiseemme tekee meistä markkinoille houkuttelevan ja uudenlaisen toimijan. Mahtavaa, että löysimme pitkään kaivatun kumppanin näin läheltä Suomea, yrityskauppa on ehdoton etu suomalaisille asiakkaillemme,” sanoo Suomen Deloitte Digitalin vetäjä Mikko Räty.

Deloitte on vahvistanut digitaalista osaamistaan useammalla yrityskaupalla viime aikoina: se on ostanut Market Gravityn Britanniassa, Heatin Yhdysvalloissa ja Mobienton Pohjoismaissa. Acnen osto vahvistaa Deloitten konsultointipalveluita koko Deloitte North West Europen alueella, johon kuuluu Suomen lisäksi muut Pohjoismaat, Britannia, Sveitsi, Belgia ja Hollanti.