Markkinointiviestinnän viikko on markkinointi- ja viestintäalan maksuton vuosittainen koulutus- ja messutapahtuma. Markkinointiviestinnän Toimistojen Liiton ja Helsingin Katajanokalla sijaitsevan Wanhan Sataman järjestämä tapahtuma on alan suurin vuosittainen kokoontuminen.

Tilaisuus sai alkunsa, kun Communication Management ja Mainonnan viikko -tapahtumat yhdistettiin vuonna 2007.

Markkinointiviestinnän viikon tavoitteena on kasvattaa suomalaisen markkinointiviestinnän kentän osaamista ja tuoda alan kuumimmat keskustelunaiheet esiin. Semminaariesityksissä esiintyvät Suomen johtavat markkinoinnin ja viestinnän alan asiantuntijat. Tilaisuuksien aiheina ovat niin esimerkilliset markkinointiviestinnän caset kuin esimerkiksi mainonnan sääntely sekä tuotteiden ja palvelujen kaupallistaminen. Tavoitteena on nostaa yleiseen keskusteluun markkinointiviestinnän ajankohtaisia asioita, haastaa uusia näkökulmia toimintaan sekä luoda verkostoja.