Alma Median Alma Finanssipalvelut Oy:lle on myönnetty toimilupa harjoittaa maksulaitoslain mukaista maksunvälitystä, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi kuluttajien välisessä ajoneuvokaupassa. Toimiluvan on myöntänyt Finanssivalvonta. Tähän asti Alma Media palveluissa maksunvälityksen ovat toimittaneet yhteistyökumppanit.  

”Maksunvälityksellä tuetaan Alma Median markkinapaikkaliiketoimintaa, jossa tavoitteena on tuottaa asiakkaille palvelua, jonka avulla ajoneuvokaupat voidaan toteuttaa palvelussa turvallisesti ja sujuvasti alusta loppuun. Lisäarvo kuluttajalle tulee käytettävyyden vaivattomuudesta ja ratkaisun tuomasta läpinäkyvyydestä kaupankäynnin prosessiin. Sekä kaupan kohde että sen osapuolet ovat vahvasti tunnistettu ja maksunvälitys hoidetaan turvatusti”, sanoo Kirsikka Isohanni, Alma Finanssipalveluiden toimitusjohtaja. 

Alma Finanssipalvelut Oy:n varsinaisen toiminnan on tarkoitus käynnistyä vuoden 2023 aikana. 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *