Alma Media on myynyt 90 prosenttia omistamastaan Talent’em-yrityksen osakekannasta yhtiön toimivalle johdolle. Loput 10 prosenttia on sovittu myytäväksi vielä tämän vuoden aikana.

Talent’em on tsekkiläinen erityisesti suorarekrytointiin erikoistunut yritys, joka tuli Monster.cz-nimisenä Alma Media -konserniin vuonna 2013. Sittemmin Alma Media on irtautunut yhteistyöstä kansainvälisen Monster Worldwide -työnhakupalvelun kanssa.

– Alma Career hakee skaalautuvaa liiketoimintaa erityisesti digitaalisissa rekrytointipalveluissa. Talent’em liiketoimintamalli suuntautuu enemmän suorahakuun. Siksi oli luontevaa luopua yhtiöstä. Toivotamme sille menestyksekästä jatkoa, sanoo Alma Careerin liiketoimintajohtaja Vesa-Pekka Kirsi.

Talent’emin vuoden 2022 liikevaihto oli noin 0,8 miljoonaa euroa.

Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta. Kaupalla ei ole merkittävää tulosvaikutusta Alma Medialle.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *