Työelämäprofessori ja kokenut yritysjohtaja Pauli Aalto-Setälä on valittu viestintätoimisto Kaiku Helsinki & Cocommsin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi. Samalla hänestä tulee konsernin osakas.

Pauli Aalto-Setälä

Toukokuussa 2021 viestintätoimistot Kaiku Helsinki ja Cocomms yhdistyivät. Yhdistymisessä syntyi viestintätoimisto, joka työllistää 50 henkilöä. Konsernilaskutuksesta puhdistettu liikevaihto vuonna 2021 oli noin 5,8 miljoonaa euroa.

Valmentajana Aalto-Setälä vahvistaa myös liikkeenjohdon konsultoinnin ja muutoksen johtamisen osaamista. Hänestä tulee osakas Kimmo KuokanVille Lehtovirran, Jouko MarttilanKaija PohjalanPete SaarnivaaranSalla Syrmanin ja Markku Vänskän rinnalle.

Hallituksen puheenjohtajana on tähän asti toiminut VTT Jouko Marttila. Hän jatkaa osakkaana, hallituksen jäsenenä, valmentajana ja vanhempana viestintäkonsulttina.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *