Digitaalisen B2B-markkinoinnin ja markkinoinnin automaation asiantuntija ID BBN ja markkinointiteknologian ja digitaalisen suunnittelun asiantuntija Luxus Worldwide yhdistyvät.

Uuden yrityksen liikevaihto on 12 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 100 henkilöä. Yrityksen toimitusjohtajana tulee toimimaan Pasi Voho, Luxus Worldwiden nykyinen toimitusjohtaja. Timo Kruskopf, ID BBN:n toimitusjohtaja, siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi.

Uusi yritys tavoittelee yli 20 prosentin vuotuista kasvua ja arvioi liikevaihdon olevan noin 30 miljoonaa euroa 2025–2026 mennessä. Yrityksen toimipaikat ovat Helsingissä, Turussa ja Lontoossa, sekä satelliittitoimisto Yhdysvalloissa, Texasin Austinissa.

ID-LUXUS on uuden yrityksen markkinointinimi yhdistymisprosessin aikana, 1.5.2022 asti. ID BBN ja Luxus Worldwide käyttävät virallisia nimiään huhtikuun loppuun asti. Yhdistymisen jälkeen uusi yritys lanseeraa uuden nimen ja brändi-ilmeen.

Pasi Voho (vas.) ja Timo Kruskopf

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *