Mediaviikko.fi on Suomen ainoa digitaalinen markkinoinnin, median ja viestinnän ilmiöiden uutismedia, jolla on pitkä perinne vaikutusvaltaisen asiantuntijayleisön saavuttamisessa kiinnostavimmilla ja ajankohtaisimmilla artikkeleilla.

Nyt Mediaviikko.fi -sivusto on uudistunut ja tarjoaa ajankohtaisen sisällön lisäksi toimivan markkinointikanavan yrityksille ja asiantuntijoille. Perinteisen display-mainonnan lisäksi vaihtoehtoina ovat esimerkiksi natiivijulkaisut, viikoittaisessa uutiskirjeessä mainostaminen suoraan Mediaviikon lukijoille, sekä erityisesti webinaareille ja podcasteille suunnitellut markkinointipaketit.

Lisäksi sivustolle voi tehdä työpaikkailmoituksia, ja siten tavoittaa sekä aktiivisia että passiivisia työnhakijoita. Kaikki palvelut ovat selkeästi hinnoiteltuja ja Mediaviikko on toteutuksessa mainostajan tukena.

Palveluihin pääsee tutustumaan tarkemmin MEDIAMYYNTI -sivulla.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *