Elisa Viihde Viaplayssa aloittaa videopodcastien välittämisen urheilusivusto The Athleticilta. 

The Athletic, jonka perustivat vuonna 2016 Alex Mather ja Adam Hansmann, on maailmanlaajuinen tilauspohjainen urheilusivusto. Maailman suurimman urheiluuutishuoneen myötä The Athleticin yli 450 päätoimista kirjailijaa, toimittajaa ja tuottajaa tuottavat sisältöä urheilumaailman suurimmista hetkistä ja yli 200 seurasta ja joukkueesta ympäri maailmaa.

Aiheina podcasteissa ovat mm. NHL, Valioliiga ja baseball. The Athletic Football Show’ssa  juontaja Robert Mays keskustelee reportterin ja asiantuntijoiden kanssa NFL:n tärkeimmistä uutisista.

The Athletic Hockey Show: The Athleticin lippulaivajääkiekkopodcastissa esiintyvät Ian Mendes, Craig Custance, Pierre LeBrun, Hailey Salvian, Sean Gentille ja Sean McIndoe sekä The Athleticin NHL-kirjoittajat, jotka toimittavat ennakkonäytöksiä viikon parhaista otteluista, liigan sisäpiiriläisten haastatteluja, analytiikkaa ja paljon muuta.

The Athletic Football Podcast: The Athletic Football Podcastia isännöivät Mark Chapman ja Dan Bardell. Vieraina kuullaan mm. David Ornsteinin ja Adam Craftonin kaltaisia asiantuntijoita.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *