Digitaalisen median ja markkinoinnin asiantuntijayritys Pop Media ostaa enemmistön pelimediayhtiö H-Townista. Suomen suosituimman pelaamiseen liittyvän uutissivuston Pelaaja.fi:n lisäksi H-Town ylläpitää pelien verkkokauppaa ja julkaisee Pelaaja-lehteä.

”Videopelaaminen on yksi kasvavimmista megatrendeistä maailmalla. H-Town on alansa huippuosaaja ja tavoittaa eniten pelaajia Suomessa. Pop Medialla on ennestään jo tunnettu pelimedia Tilt.fi, joten yrityskauppa tuo meille pelimedioiden markkinajohtajuuden. Tarjoamme jatkossa kumppaneillemme entistä monipuolisempia markkinointiratkaisuja myös pelaajien tavoittamiseksi”, kertoo Pop Median toimitusjohtaja Tuomo Häkkinen.

Digitaalisten markkinointipalveluiden lisäksi Pop Media tuottaa sisältöä muun muassa seuraaville elokuva-, musiikki- ja pelisivustoille: Episodi, Soundi, Rumba, Inferno, Meteli, Leffatykki, Kake, Fum, Tilt ja Pelaaja. Pop Media edustaa myös yli 50 muuta sivustoa, joita ovat muun muassa Hellapoliisi, Finnkino ja Radio Nova.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *