INEZ luo kulttuuria ja tuo sen eri muotoja kaikille ja tämä näkyy myös ohjelmistossa.

”Meidän tehtävämme on tuoda esille erilaiset kulttuuri-ilmiöt inspiroivalla tavalla kaikkein aktiivisimmalle katsojaryhmälle. Mainstream on ensisijainen vihollisemme ja Famestream-ohjelmamme on yksi etulinjan taistelijoista”, sanoo kanavajohtaja Miika Suvanto.

Arkisin klo 15:00 – 18:00 kanavalla nähdään liveohjelmakonsepti Famestream. Kyseessä on vauhdikas ja ajankohtainen liveohjelma, joka tarjoaa areenan suomalaisille artisteille, heidän musiikilleen sekä uusille sosiaalisen median viihdetaiteilijoille. Famestream- juontajina toimivat jo entuudestaan tutut mediakasvot Niko Saarinen, Niko Nousiainen, Kide Kiiski sekä tyttöenergiasta pitää huolen Alexina Kallio.

Lisäksi INEZillä nähdään paljon katsojia osallistavia keskusteluohjelmia kuten Pikkulinnut Lauloi, Tyttöjen etukoiluohjelma ja tietenkin tähän päivään päivitetty livechat – Free Flow, jossa somesta tutut juontajat ottavat kanavan haltuun päivällä, yöllä sekä viikonlopuisin.

Nämä ovat vasta alkusoittoa kanavan tuleviin ohjelmiin, joita tähdittävät mm. Blokess, A-lapset, Uino Aino ja joukko mielenkiintoisia somevaikuttajia & tubettajia.

Kesä huipentuu INEZ Median uuden tosi-TV -sarjan lanseeraukseen, kun haut Zero to Hero – viikossa sometähdeksi-ohjelmaan starttaavat ja jokainen nuori voi tavoitella tätä unelmaa.

”Nyt on syytä laittaa telkkari päälle – tai seurata INEZ Mediaa mistä tahansa laitteesta, koska vain katsomalla selviää mitä tapahtuu” Miika Suvanto.