7-Elevenistä on tullut 80 myymälällään ”Ruotsin suurin pizzeria”, jonka ilme on nyt kaukana New Yorkin innoittamasta raikkaudesta ja tyylikkyydestä. Logoja, fontteja, kuvioita ja otsikoita suunnitellessaan Drama Queen on hakenut inspiraatiota tavallisista ruotsalaisista pizzerioista.

”On ollut hauskaa pureutua ruotsalaiseen pizzeriakulttuuriin ja luoda kampanjalle runsas ja humoristinen kieli, joka vihjailee, että taustalla on jotain muutakin”, virnuilee Drama Queenin luova johtaja Mårten Knuttsson.

Kampanja esittelee uuden pizzavalikoiman leikkisään tyyliin. Näkyvällä ulkomainonnalla alleviivataan, että ”Sette Undici” on pizzeria, joka palvelee poikkeuksellisen laajasti.

”Sette Undici on ainoa pizzeria, josta voi hakea pizzat ja samalla ostaa nuuskaa, ruokaa ja lapsille maitoa”, toteaa Drama Queenin luova johtaja John Lagerqvist.

Drama Queen Communications on pohjoismainen markkinointiviestinnän toimisto, joka yhdistää markkinoinnin, viestinnän ja teknologian. Drama Queen työllistää lähes 90 markkinointiviestinnän ammattilaista Turussa, Helsingissä, Tukholmassa ja Kööpenhaminassa