HS:n paperilehden levikin laskua kuitenkin korvaa digiversion lisääntyneet tilaukset. Paperilehteä ja digiversiota yhdessä ostaa 108 620 tilaajaa ja pelkkää digiversiota 111 887 tilaajaa. Näin laskettu kokonaismäärä on 332 717, jossa on kasvua 2,4 % edellisvuodesta.

Kaikilla muilla sanomalehdillä Lapin Kansaa lukuunottamatta luvut ovat punaisella. Lapin Kansan kokonaismäärä on noussut 0,3 %.

Esimerkiksi oululaisen Kalevan paperilehteä pelkästään tilaa enää 30 317 tilaajaa, kun parhaimmillaan Kalevan tilaajien määrä on ollut liki sata tuhatta. Pelkkää digilehteä tilaa vain 6 518 tilaajaa ja paperilehteä yhdessä digin kanssa 18 470 tilaajaa.

Suurista lehdistä Aamulehti ei enää osallistu Media Audit Finlandin tilastointiin.

Media Audit Finland Oy (ent. Levikintarkastus Oy) käyttää edelleen termiä ”levikki”, mikä kuitenkin kuvaa huonosti digitaalisen median toimintaa. Digiversioita on parempi kuvata termillä ”digitilausten määrä” sekä paperin ja digin yhteismäärää termillä ”kokonaismäärä” eikä termillä ”kokonaislevikki”. Katso vuoden 2018 tilasto.