Kutsumme sinut mukaan keväiseen aamiaistapahtumaamme Helsingin ylle. Keskustelemme huikeissa maisemissa markkinoinnin ja viestinnän tämän päivän mahdollisuuksista sekä haasteista. Oman näkökulmansa aiheeseen tuovat vieraspuhujamme Mikko Hämeenniemi Tekiriltä sekä Michael Jääskeläinen Hill+Knowlton Strategies Finlandilta. Tilaisuuden lopuksi pääsemme kuulemaan vielä lyhyen paneelikeskustelun antia ohjelman aihealueeseen liittyen.

Tilaisuus sekä aamiainen ovat maksuttomia. Ilmoittauduthan pikaisesti mukaan, paikat tulevat täyttymään nopeasti! Huomaathan, että kutsu on henkilökohtainen.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit varata henkilökohtaisen keskustelun digimarkkinoinnista ja -viestinnästä asiantuntijamme kanssa. Keskustelu voidaan pitää tapahtuman lopuksi tai muuna myöhemmin sovittavana ajankohtana.

Lämpimästi tervetuloa!