Lahti on toiminut aiemmin Ylessä muun muassa ohjelmistopäällikkönä, uusien palveluiden päällikkönä sekä julkaisutoiminnan strategiapäällikönä.

”Yleisradionkin palvelut siirtyvät kaiken aikaa enemmän verkkoon. Ylen palveluiden käyttäjät edellyttävät niiltä hyvää ja sujuvaa henkilökohtaista käyttökokemusta. Jari on ollut kehittämässä Ylen verkkopalveluita jo pitkään, ja hänellä on vahva strateginen näkemys niiden kehitystarpeesta”, sanoo Ylen julkaisujohtaja Ismo Silvo.

Jari Lahti johtaa uutta osastoa, johon siirretään nykyisen verkkokehityksen lisäksi asiakkuuskokemuksen kannalta tärkeät toiminnot. Tehtävä on Ylessä uusi ja se on muotoiltu erityisesti asiakkuuskokemuksen näkökulmasta.

“Palvelumme ovat hyvässä vedossa ja datakyvykkyytemme ovat tasolla, jolta on todella innostavaa jatkaa kehitystä yhdessä tiimien ja verkostojen kanssa. Yksilöllisyys ja vuorovaikutus sekä uudenlaiset tavat käyttää Ylen palveluita esimerkiksi ääniohjauksella muokkaavat merkittävästi koko palvelurakennettamme käyttäjän kannalta”, Lahti toteaa.

Lahti aloittaa uudessa tehtävässä 1.1.2019.