Andersson on työskennellyt 21 vuotta Yleisradion uutistoimittajana mm. A-talkissa, A-studiossa, Ajankohtaisessa kakkosessa ja Aamu-TV:ssä. MTV Uutisia tuottavan Mediahub Helsinki Oy:n palveluksessa Andersson aloittaa 15.11.2018.

Seitsemän ja Kymmenen uutisten uutisankkurina jatkossa nähtävä Andersson kertoo odotusten olevan korkealla:

– Siirryn MTV:n palvelukseen innosta pinkeänä. Pöllölaaksossa on uuden uutiskonseptin tiimoilta niin hyvä pöhinä, että se on välittynyt tänne Yleisradioon asti. Sain aikaa miettiä siirtymistäni riittävän pitkään, joten päätös oli loppujen lopuksi selvä. 21 vuotta Yleisradion palveluksessa oli hienoa aikaa, mutta nyt olen kiinnostunut näkemään miten uutisia tehdään kaupallisella puolella.

– MTV:n tapa tehdä uutisia herättää kunnioitusta. Toimituksella on harvinainen tapa yhdistää tiukka asia ihmisläheiseen käsittelytapaan. Sellainen välittyy kotikatsomoon asti ja pitää katsojan mukana, vaikka asiat ovatkin joskus monimutkaisia, Andersson lisää.

Mediahubin toimitusjohtaja ja MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen toivottaa Anderssonin tervetulleeksi erittäin tyytyväisenä:

– Janin pitkä kokemus uutis- ja ajankohtaistoimittajan työstä on erittäin vaikuttavaa ja vakuuttavaa. Nyt kun uutistoimintamme laajenee, tarvitsemme lisää huipputekijöitä. Jan on rautainen osaaja paitsi päivittäisessä uutistyössä myös mm. pitkissä vaalilähetyksissä.