– Meille on tärkeää mahdollistaa monipuolisia lukemisen ja kirjallisuudesta nauttimisen tapoja laajalle joukolle suomalaisia sekä saada myös vähemmän lukevia nuoria kirjallisuuden pariin. Esimerkiksi Kari Hotakaisen kirja Kimi Räikkösestä ilmestyi vain Elisa Kirjassa äänikirjana ja e-kirjana. Teos on ollut tavallista suositumpi myös uusien asiakkaiden keskuudessa, erityisesti äänikirjana. Suosio uusien asiakkaiden keskuudessa kertoo siitä, että tällainen sisältö kiinnostaa kuluttajia varsin laajasti, Elisa Kirjan liiketoimintajohtaja Helena Niemelä kertoo.

Elisa Kirjan valikoima laajenee jatkuvasti ääni- ja e-kirjoilla, jotka kiinnostavat tutkitusti myös vähän lukevia. Viimeisimpänä Elisa Kirja toi 20.9. suomalaisten saataville Ilkka Remeksen uutuustrillerin Perikato. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Ilkka Remeksen uutuus tulee heti myyntiin myös sähköisesti.

Ilkka Remeksen kymmenen suosituimman menestystrillerin ääni- ja e-kirjat tulivat Elisa Kirjaan myyntiin toukokuussa. Teokset ovat olleet erittäin haluttuja Elisa Kirjan lukijoiden keskuudessa. Syyskuussa Elisa toi suomalaisten saataville myös Remeksen uutuusteoksen ääni- ja e-kirjana yksinoikeudella, ja se nousi ensimmäisenä myyntipäivänään syyskuun myydyimmäksi e-kirjaksi.

– Ilkka Remeksen vanhemmista sähköisistä kirjoista on ostettu erityisesti äänikirjoja: niiden osuus on yli 60 prosenttia, kun tavallisesti e-kirjoja myydään hieman äänikirjoja enemmän. Remeksen faneissa on siis harvinaisen paljon äänikirjojen ystäviä. Olemme iloisia voidessamme tarjota Remeksen uutuuden heti sähköisenä, jotta harvemminkin kirjoja lukevat löytäisivät tiensä mielenkiintoisen kirjallisuuden pariin, jatkaa Niemelä.

Seuraavaksi Elisa Kirja tuo saataville yhteistyössä Otavan kanssa tuotetun 7 veljestä – 20 vuotta Rähinää -teoksen äänikirjana sekä uudenlaisena rikastettuna e-kirjana. Rikastettu e-kirja mahdollistaa muun muassa musiikin kuuntelun osana lukuelämystä, ja se on saatavilla Elisa Kirjassa yksinoikeudella.