Viennin osuus Finnish Design Shopin myynnistä oli 44,5 %. Finnish Design Shop toimitti tilauksia viime vuonna peräti 81 maahan, suurimpina Yhdysvallat, Australia, Iso-Britannia, Sveitsi, Italia ja Japani. Liikevoitto kolminkertaistui 586 000 euroon.

A-lehdet-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 102,5 miljoonaa euroa, kasvoi edellisvuoteen 1,6 %. Kasvun taustalla oli digitaalinen liiketoiminta, pääasiassa verkkokaupan merkittävä kasvu sekä Suomessa että kansainvälisesti. A-lehdet-konsernin liikevoitto lähes tuplaantui 9,3 miljoonaan euroon.

”Olemme saaneet konsernin liikevaihdon hyvälle kasvu-uralle. Valintamme lähteä etsimään uusia digitaalisia tulovirtoja erityisesti asumisen ja terveyden alueilla sekä uudet tavat tehdä medialiiketoimintaa tuottivat erinomaisen tuloksen. A-lehteläisillä on nyt päällä kova into uuden oppimiseen ja kokeilemiseen. Meillä on talo täynnä kunnianhimoisia huippuosaajia”, A-lehtien toimitusjohtaja Kaisa Ala-Laurila iloitsee.