”Tekirin seinällä lukee ’Tärkein palvelumme on ajattelu’. Tämä vetosi minuun erityisesti. Tekirissä ajatus ei jää irralliseksi, vaan sille annetaan suunta ja energia. On hienoa päästä osaksi Tekirin fiksua ja aikaansaavaa tiimiä sekä päästä jakamaan omaa kokemustani Tekirin asiakkaiden parhaaksi”, Ohela sanoo.

Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemen mukaan Ohelan vankalla EU-kokemuksella on juuri nyt paljon kysyntää.

”Vaikuttajaviestinnän palveluidemme kysyntä on kovassa kasvussa. Mikon osaamisen ja verkostojen myötä saamme palveluvalikoimaamme entistä laajemman kansainvälisen ja erityisesti EU-ulottuvuuden. Lisäksi on hienoa saada Mikon vahva kokemus vastuullisuuden kehittämisestä ja johtamisesta asiakkaidemme käyttöön”, Hämeenniemi kommentoi.

Mikko Ohelalla on yli 25 vuoden kokemus vientiteollisuudesta, EU:n ja EFTA:n instituutioista, elinkeinoelämän järjestöistä ja konsultoinnista. Tekirin lisäksi hän konsultoi brysseliläisessä Avisa Partnersissa oman Ohela Consulting –toimistonsa kautta.

Ennen konsulttiuraansa Ohela työskenteli pitkään Metsä Groupin emoyhtiö Metsäliitossa mm. vaikuttajaviestinnän ja yritysvastuun johtotehtävissä. Tätä ennen hän oli töissä Euroopan komissiossa ja EFTA:ssa Brysselissä ja Genevessä sekä Teollisuuden ja Työnantajain Keskusliitossa. Pitkän kansainvälisen uran ansiosta Ohelalla on vahvat kansainväliset verkostot.