Terveyden ja hyvinvoinnin sisällöntuotanto kuluttajille, terveyden ammattilaisille ja sisältömarkkinoinnin asiakkaille painettuihin ja digitaalisiin kanaviin on yksi A-lehtien kasvu- ja painopistealueista.

”Haluamme olla johtava kaupallisen ja journalistisen terveyssisällön tuottaja, rakentaa Suomeen merkittävän terveysalan markkinapaikan ja olla mukana vahvasti digitalisoituvassa terveyden ekosysteemissä. Tulemme jatkossakin hakemaan uusia yritys- ja yhteistyökumppaneita terveyden liiketoiminta-alueesta”, A-lehtien toimitusjohtaja Kaisa Ala-Laurila kertoo.

Oma Terveys Oy tuottaa kuluttajille suuria suomalaisia hyvinvoinnin ja terveyden verkkopalveluja. Yksi merkittävimmistä on Terve.fi, jonka viikkotavoittavuus on 231 0001). A-lehtien kokonaistavoittavuus digitaalisissa ja painetuissa kanavissa hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostuneista suomalaisista on 1,2 miljoonaa lukijaa2). A-lehtien mediabrändejä tällä alueella ovat Terve.fin lisäksi Kauneus ja Terveys, Voi Hyvin, FitFashion ja Apu Terveys.

Oma Terveys Oy omistaa myös enemmistöosuuden Hyvinvoinnin Tavaratalosta, joka on Suomen suurin hyvinvoinnin ja terveyden verkkokauppa.

Terve Medialle jää 20 % omistusosuus Oma Terveydestä. A-lehtien ja Terve Median kumppanuus mahdollistaa A-lehtien sisältömarkkinoinnin tarjoaman laajenemisen myös terveydenhuollon ammattilaisille.