Viestintätoimisto Kreab vahvistaa vaikuttajaviestinnän osaamistaan ja on nimittänyt Anna Abrahamssonin vaikuttajaviestinnän johtajaksi 5.12.2022.

Annalla on monipuolista ja pitkää kokemusta politiikasta sekä paikallisella, kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Ennen Kreabille siirtymistä hän toimi pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministerin erityisavustajana. Tätä ennen hän on toiminut muun muassa poliittisena avustajana eduskunnassa ja Euroopan parlamentissa, poliittisen nuorisojärjestön pääsihteerinä, ja asiantuntijatehtävässä Brysselissä. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri.

”Olen innoissani, että saan liittyä Kreabin asiantuntevaan ja inspiroivaan tiimiin. Yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa korostuu poliittisten prosessien tuntemisen, yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja toistemme ymmärtämisen tärkeys. Haluan käyttää kokemustani ja osaamistani uusien ratkaisujen löytämiseen näissä kysymyksissä”, sanoo Anna.

”Mutkaton vuorovaikutus poliittisten päättäjien ja yrityselämän välillä on tarpeen tulevina haastavina vuosina. Abrahamssonin osaaminen on erityisesti tässä tarpeen ja arvokasta”, sanoo Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner.

Anna liittyy osaksi Kreab Suomen vaikuttajaviestinnän tiimiä ja vastaa erilaisista yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen liittyvistä projekteista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *