Mediaviikko.fi on mediaan, mainontaan, markkinointiin ja viestintään erikoistunut riippumaton nettijulkaisu, joka etsii sisällöntuottajia, toimittajia ja kirjoittajia tekemään kiinnostavaa journalistista sisältöä. Työstä maksetaan palkkiota joko henkilökohtaisena tulona tai laskutettuna firman kautta.

Kaikki työt tapahtuvat itsenäisesti etätyönä. Aineistot tulee julkaista itsenäisesti Mediaviikon adminin kautta. Julkaisujen, videoiden ja podcastien aiheista sovittava kuitenkin etukäteen toimitussihteerin kanssa.

Media-alan tuntemus on tärkeä. Erityisesti digitaalisen median ja viestinnän ammattimainen tunteminen on olennaista. Myös alaa tuntevat kolumnistit ja asiantuntijat saavat Mediaviikon kautta paljon lukijoita.

Lähetä vapaamuotoinen viesti, jossa esität myös erityisen kiinnostuksen kohteena olevan aihealueesi. Lähetä osoitteeseen toimitus@mediaviikko.fi

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *