Sanoma-konserniin kuuluva Nelonen Media Live on Suomen suurin festivaali- ja tapahtumajärjestäjä. Vuonna 2019 yhtiö tuottaa lähes 30 konserttia ja festivaalia ympäri Suomen. Sen tapahtumia ovat muun muassa Himos Juhannus, RMJ, Iskelmä Festivaali, Tammerfest, Kuopiorock, Suomipop Festivaalit Oulussa ja Jyväskylässä, Tikkurila Festivaali sekä Wanaja Festival.

Kesän tapahtumiin ja festivaaleihin materiaalit tulevat Granosta. Nelonen Media Live ja Grano ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Nelonen Media Live keskittää tapahtumiensa markkinointimateriaalien, eli painotuotteiden ja suurkuvien, tuotannot Granolle. Nelonen Media Live ja Grano tarjoavat yhdessä myös ratkaisuja tapahtumissa markkinoiville yrityksille.

”Festivaalikävijöiden vaatimukset ovat viime vuosina nousseet. VIP-alueelta odotetaan VIP-tason kokemusta, eikä peruskävijäkään halua käyttää aikaansa jonottamiseen tai palveluiden etsimiseen. Visuaaliset kokonaisuudet eivät ainoastaan luo visuaalisempaa tapahtumaa vaan helpottavat festivaalikävijän suunnistamista, kun esimerkiksi ruoka-alue on jo etäältä havaittavissa ja sisääntuloportit on merkattu selkeästi”, sanoo Granon markkinointijohtaja Tiina Karppinen.