-Olen haaveillut radiojuontajan pestistä siitä asti, kun äänitin ohjelmia c-kasetille pikkupoikana. Minulla oli kannettava paristoradio, jota kuuntelin kesäöinä parvisängyssä joskus siihen asti, että aamuradio jo alkoi, Holma kertoo.

Antin juontoparina ja Radio Novan Kesäaamun isäntänä toimii Esko Eerikäinen. Hyppy Suomen suurimman kaupallisen radiokanavan aamuohjelman kesäjuontajaksi on haaste myös Holman kaltaiselle esiintymisen ammattilaiselle. Mies suhtautuu tuleviin aamuherätyksiin huumorilla.

Radio Novan kanavapäällikkö Niina Jokiaho iloitsee kesäisestä ja radiokanavan näköisestä kaartista.

-Tulevana kesänä teemme radiota entistä vahvemmin kuuntelijoiden kanssa. Heinäkuu on Radio Novan kuunnelluimpia kuukausia ja tänä vuonna siinä on erityistä juhlaa, sillä olemme mukana kesän suurimmassa yleisötapahtumassa eli maailmantähti Ed Sheeranin keikoilla Malmin lentokentällä, Jokiaho hehkuttaa.