Inc.5000 Europe -listaus kokoaa vuosittain yhteen ripeimmässä kasvussa olevat yritykset. Kolmen viimeisen vuoden liikevaihto otetaan huomioon niiltä yrityksiltä, jotka pääsevät listalle. Liana Technologies on ollut mukana vuodesta 2016 ja on uusimmassa listauksessa sijalla 3992.

Liana Technologies on kasvanut kiivaasti perustamisvuodestaan 2005 lähtien. Yrityksellä on tällä hetkellä 230 työntekijää, ja se keskittyy nyt erityisesti palkkaamaan uusia työntekijöitä kansainvälisiin toimistoihin. Liana Technologiesin pääkonttori on Oulussa ja muut toimistot sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa, Münchenissä, Pariisissa, Dubaissa ja Hongkongissa. Yritys hakee kovaa kasvua kansainvälisellä toiminnalla lähivuosina ja tähtää keskeiseksi markkinointiteknologioiden pilvipalveluiden tarjoajaksi valitsemillaan markkinoilla.

“Inc.5000 Europe -listalle sijoittuminen neljäntenä perättäisenä vuotena on osoitus siitä, että tarjoamillemme tuotteille ja niihin olennaisesti kuuluvalle palvelutasolle on todellinen kysyntä. Kun kasvumme Euroopassa, Lähi-idässä ja Aasiassa jatkuu, saamme digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän työkalumme yhä suuremman joukon ulottuville ja pystymme entisestään vahvistamaan asemaamme”, Liana Technologiesin toimitusjohtaja Samuli Tursas sanoo.

Liana Technologies on ollut hyvin edustettuna myös muissa listauksissa ja kilpailuissa. Yritys on ollut rankattuna Suomen nopeimmin kasvavien yritysten Deloitte Technology Fast 50 Finland -listalla kahdeksana vuotena peräkkäin ja ollut yksi kansallisista finalisteista European Business Awards -kilpailussa.

Lisätietoja:
Fanni Mäki
Communications Specialist
fanni.maki@lianatech.com
+358 40 538 2409

Liana Technologies on markkinoijan ja viestijän ketterä teknologiakumppani, joka tarjoaa alan kattavimman palvelukokonaisuuden digitaaliseen markkinointiviestintään. Lianan ratkaisuilla tavoitat kohderyhmäsi tehokkaasti asiakaspolun kaikissa vaiheissa, ja teet viestinnästäsi mitattavaa. Lianan työkaluihin luottaa yli 3500 organisaatiota Euroopassa, Lähi-Idässä ja Aasiassa. Oulussa sijaitsevan pääkonttorin lisäksi Liana Technologiesilla on toimistot Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa, Münchenissä, Dubaissa ja Hongkongissa.