”Liikevaihtomme ja tuloksemme nousivat ennätystasolle, ja ne ylittivät omatkin tavoitteemme selvästi”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi sanoo.

Tekir kasvoi vahvasti kaikilla alueillaan vuonna 2018. Kasvua vauhdittivat erityisesti laajat strategiset projektit suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Maineenhallinnan, mainevarautumisen ja kriisiviestinnän työt kasvoivat entisestään, ja ne vahvistivat Tekirin asemaa maineenhallinnan konsulttiyrityksenä. Myös Tekir Kuhina nousi huipputekijäksi digitaalisen markkinoinnin, sosiaalisen median ja somen maksetun mainonnan konsulttina.

Asiakastyytyväisyys ja onnistuneet projektit vahvistivat Tekirin brändiä vuonna 2018. Taloustutkimus Oy:n mukaan Tekirin imago oli viestintätoimistojen paras. Tekir saavutti 11 ykkössijaa viestintätoimistojen vertailussa, jossa selvitettiin toimistojen laatua 19 osa-alueella.

”Viime vuosi oli meille riemukas ja loistokas taloudellisesti ja henkisesti. Kymmenessä vuodessa olemme yhdessä ja omalla tekemisellämme nousseet alamme huipulle, mistä kiitos kuuluu asiakkaille, kaikille tekirläisille ja yhtiön toimivalle johdolle. Katseemme on kuitenkin tiukasti tulevaisuudessa, jossa näemme suuria viestinnän, vaikuttamisen ja markkinoinnin kokonaisuuksia, joita pystymme asiakkaillemme toteuttamaan tekirläisellä huippulaadulla”, Tekirin hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa sanoo.

Tekirin hallituksessa jatkavat vuonna 2019 Harri Saukkomaa (puheenjohtaja), Pertti Korhonen (varapuheenjohtaja), Jarno Limnéll, Melek Mazici, Marja Ristola ja Selim Saukkomaa. Hallituksen sihteerinä toimii Markku Varhela.