”Yhteistyöltä hasan & partnersin kanssa haemme oivaltavaa erottuvuutta, korkeaa laatua ja pitkäjänteistä strategista suunnittelua. En tosin usko, että kumpikaan meistä tulee pääsemään tässä helpolla, sillä molemmin puolin pöytää istuu eräänlaisia perfektionisteja, jotka inspiroituvat konventioiden koettelemisesta ja tuloksen tekemisestä. Ja juuri se tekee yhteistyöstämme kiinnostavan”, sanoo Mandatum Lifen markkinointi- ja viestintäjohtaja Niina Riihelä.

”Mandatum Life on monessa mielessä ensiluokkainen yritys, jonka brandi on yleisölleen hyvin vahva. Olemme innoissamme saadessamme auttaa Mandatum Lifea matkalla kohti uusia mainetekoja”, toteaa hasan & partners Groupin toimitusjohtaja ja vastaava luova johtaja Eka Ruola.

Yhteistyö on jo käynnistynyt ja ensimmäisiä konkreettisia toimenpiteitä on tulossa vuoden vaihteen jälkeen.