Valintaan vaikuttivat muun muassa Blinkin kokemus, näkemys ja kiinnostus Musiikkitaloa kohtaan, Musiikkitalon viestintäpäällikkö Marja-Leena Lehtimäki kertoo.

”Haluamme luoda tunnettuutta monipuolisille tapahtumamahdollisuuksille ja tehdä tapahtumista helpommin ostettavia. Blink Helsingin näkemykset mitattavasta tekemisestä saivat meidät vakuuttumaan oikean toimiston valinnasta, Musiikkitalon myyntipäällikkö Aila Asu kertoo.

Musiikkitalo on vuonna 2011 avattu kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin keskustassa, joka tarjoaa tiloja myös monipuolisiin yritystapahtumiin. Vuonna 2017 Musiikkitalossa järjestettiin noin 800 konserttia. Muita tapahtumia yhteislauluista yleisöluentoihin ja yritystapahtumiin oli noin 560. Yhteensä 470 tapahtumaan oli vapaa pääsy. Käyntejä Musiikkitaloon tehtiin noin 950 000 kappaletta.