”Otan innolla vastaan tämän tehtävän. A-lehdet ottaa vahvasti haltuun kasvavaa terveyssisältö- ja palvelumarkkinaa ja on merkittävä toimija terveyden ekosysteemissä. Terve.fi, josta olemme tänä syksynä ostaneet enemmistöosuuden, uudistuu lähikuukausina ja palvelee monipuolisilla terveyden ja hyvinvoinnin sisällöillä ja palveluilla. Uudenlainen toimitustiimimme ja osaamisverkosto tuottavat terveyden ja hyvinvoinnin journalistisia ja kaupallisia sisältöjä, ja näin yhdistämme vahvat mediabrändit, terveydenhuollon asiantuntijat sekä vaikuttajat”, Tuuli Toivainen kertoo.

”Tuuli on todella vahva ja laajalti verkottunut terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntija. Hänellä on laaja-alainen näkemys terveyden toimialasta myös tutkimuksen ja kuluttajaymmärryksen kautta. Lisäksi Tuuli on intohimoinen hyvinvoinnin tutkija, kokeilija ja puolestapuhuja”, A-lehtien toimitusjohtaja Kaisa Ala-Laurila sanoo.

Tuuli Toivainen on aiemmin vastannut A-lehdissä muun muassa yhtiön tutkimustoiminnasta, ja toiminut kesästä alkaen terveyden vt-liiketoimintajohtajana.