Suomen, Ruotsin ja Espanjan lisäksi Tubecon on tehnyt aiesopimuksen areenatapahtumien järjestämisestä paikallisten lisenssikumppanien kanssa Sveitsissä, Itävallassa, Italiassa, Virossa, Latviassa ja Romaniassa. Lisäksi neuvotteluja viimeistellään paikallisten lisensoijien kanssa Saksassa, Tanskassa ja Norjassa. Ensimmäiset tapahtumat on tarkoitus järjestää kaikilla markkinoilla seuraavan 12 kuukauden kuluessa.

– Olemme työskennelleet kansainvälistymisen eteen puolitoista vuotta. Elokuussa isännöimme kansainvälisiä vieraita Helsingin Tubeconissa. Kaikki delegaatiot vakuuttuivat tapahtumasta ja yhteistyömallista. Etenemme nyt nopeasti kohti tavoitettamme luoda Euroopan laajuinen tapahtumaverkosto, kertoo Tubeconin toimitusjohtaja Risto Kuulasmaa.

Osana kansainvälistä liiketoimintaansa Tubecon perustaa Madridiin tubettajien studion. Studio perustetaan yhteistyössä espanjalaisen teleoperaattorin Telefónican kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota paikalliselle tubettajayhteisölle studiotilat ja aloittaa sisällöntuotanto Telefónican omistaman Movistar+ -televisioyhtiön kanssa. Kumppanuuden myötä Telefónicasta tulee Tubeconin globaali strateginen partneri, mikä tarjoaa mahdollisuuden myös laajentumiselle Latinalaisessa Amerikassa. Yhteistyö sisältää myös Telefónican aikomuksen investoida Tubeconin kasvuun.

Tubecon hakee parhaillaan laajentumisensa tueksi rahoitusta joukkorahoituskampanjalla Invesdor-alustalla. Tähän mennessä joukkorahoitushankkeeseen on sijoitettu yhteensä yli 242 000 euroa. Tavoitteena on kerätä vähintään 375 000 euroa syyskuun puoleen väliin mennessä.