Meidän Mökin nykyinen päätoimittaja Mervi Rantakari on nimitetty kehityspäälliköksi vastaamaan rakentamisen ja remontoinnin sisällöistä, jotka ovat A-lehtien journalistisen ja kaupallisen sisällöntuotannon isoja kasvualueita. Avotakan päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma on nimitetty samassa yhteydessä myös Meidän Mökin päätoimittajaksi.

Pihan ja puutarhan sisältöjen kehityspäälliköksi on nimitetty Viherpihan päätoimittaja Auli Honkanen. Hän vastaa puutarhasisältöjen uusien konseptien ja tuotteiden kehittämisestä. Meidän Talon päätoimittaja Titta Kiurusta tulee myös Viherpiha-lehden päätoimittaja.

A-lehtien sisältöstrategiksi on nimitetty Johanna Falck. Hän auttaa sekä kaupallisten että journalististen sisältökonseptien rakentamisessa ja uudistamisessa. Falck on työskennellyt Kotivinkin, Unelmien Käsitöiden, Kaneli&Sokerin ja Rakkaudella Vegen päätoimittajana.

Kotivinkin ja Unelmien Talo&Kodin päätoimittajan rekrytointi alkaa välittömästi.

A-lehtien ruokatoimituksesta (Maku, Kaneli&Sokeri ja Rakkaudella Vege) vastaa päätoimittaja Satu Koivisto.

”Mediankäyttö, lukijoiden ja toisaalta myös media-asiakkaiden toiveet ja tarpeet muuttuvat nyt nopeasti. Nyt toteutettavilla uudistuksilla A-lehdillä on tarjota Suomen parhaat osaajat asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin”, asumisen liiketoimintajohtaja Anna Ruohonen sanoo.

Uusi organisaatio tulee voimaan 1. lokakuuta.