”Markkinajohtajan roolissa haluamme ehdottomasti olla aktiivisia ja kehittää osaamistamme jatkuvasti paremmaksi. Tässä vaiheessa Virtanen on hyvä vahvistus joukkueeseemme ja uskomme että Samin innostus ja osaaminen auttavat meitä edelleen kohti uusia ennätyksiä”, hehkuttaa Nelonen Median radioiden johtaja Sami Tenkanen.

Toimittajaksi opiskelleella 39-vuotiaalla Virtasella on 20 vuoden monipuolinen kokemus radiotyöstä. Hän uskoo vahvasti radioiden voimaan myös tulevaisuudessa.

”Radion tulevaisuus on vahvassa sisällössä ja kiinnostavissa persoonissa, jotka pitävät median elinvoimaisena ja kuunnellumpana kuin koskaan. Hyvin tuotettu uutis-, viihde- ja ajankohtaissisältö yhdistettynä ihmisten valitsemaan musiikkiin on paketti, johon esimerkiksi pelkkää musiikkia tarjoavat palvelut eivät pysty vastaamaan”, Sami Virtanen sanoo.