Mikael Jungner on maaliskuussa työnsä päättävän eduskunnan jäsen. Ennen kansanedustajakauttaan hän on työskennellyt SDP:n puoluesihteerinä, Ylen toimitusjohtajana, Microsoftin Suomen ja Baltian tietoyhteiskuntasuhteiden johtajana ja pääministerin sekä oikeus- ja hallintoministerien eritysavustajana.

Matti Saarinen, Jungnerin edeltäjä hänen uudessa tehtävässään, jatkaa Kreab Oy:n hallituksen puheenjohtajana keskittyen vaativimpiin viestintähankkeisiin. Saarinen on johtanut Suomen Kreabia 14 vuotta.

Kreabin konsernijohtaja Charlotte Erkhammar: ”Mikael on mitä innostavin, luovin ja uudistusvoimaisin viestinnän ammattilainen. Hän on hyvin sopiva johtamaan jo 25 vuotta toimineen Helsingin-toimistomme kehittämistä. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet rakentaa Kreabin tulevaisuutta Suomessa, ja olen iloinen siitä, että Matti jatkaa tiimissä.”

Mikael Jungner: ”Kreabilla on vahva kansainvälinen verkosto. Sillä on toimistot 25 maassa ympäri maailmaa, ja se on saavuttanut erittäin hyvän aseman Brysselissä. Suomen Kreabissa työskentelee kelpo tiimi, joka osaa luoda viestinnällä arvoa suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Viestintätoimistoala vahvistuu, kasvaa ja kehittyy Suomessa vauhdilla, ja ammattimaisten viestintäpalvelujen kysyntä laajenee selvästi. Odotan innolla työtäni Kreabissa.”