Tytti Kontula, 38, aloittaa Glorian Kodin päätoimittajana 22. elokuuta. Hän jatkaa myös Vauvan ja Meidän Perheen yhteistoimituksen johdossa. Aiemmin hän on työskennellyt Divaanin vt. päätoimittajana ja toimituspäällikkönä, Me Naisten toimitussihteerinä sekä Trendin toimituspäällikkönä ja toimittajana. Koulutukseltaan Tytti Kontula on filosofian maisteri Jyväskylän yliopistosta

Koti ja asuminen on yksi Magazine Median uuden kasvustrategian teema-alueista, joiden ympärille Suomen johtava aikakausbränditalo rakentaa monikanavaista sisältö- ja palvelutarjontaa ydinkohderyhmilleen eli naisille, perheille ja yli 55-vuotiaille. Glorian Kodin lisäksi aihepiiri on vahvasti esillä erityisesti Kodin Kuvalehdessä, Me Naisissa sekä digitaalisessa uutuuspalvelussa Kotiguru.fi:ssä.

Glorian Kodin nykyinen päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma siirtyy uusiin tehtäviin elokuun lopussa.