– Nykyisten asiakkaidemme toivomaa uudistusta on harkittu jo pidemmän aikaa. Uusi paketointi selkeyttää tarjontaamme ja se saa varmasti hyvän vastaanoton pirstaloituneessa maksu-tv-markkinassa, MTV MEDIAn internet- ja kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Jorma Härkönen sanoo.

Uuden paketin hinta tulee olemaan noin 25 euroa kuukaudessa.

MTV3 Total -pakettiin kuuluu myös IPTV- ja satelliittijakelussa toimiva C More Play -videokirjasto, josta voi katsoa C More -kanavilla esitettyjä ohjelmia.

– Suunnitelmissamme on lähiaikoina laajentaa C More Play muihinkin jakelukanaviin ja tarjota MTV3 Totalin sisältöä päätelaitteesta riippumattomassa jakelussa. Lisäksi olemme tuomassa Suomen markkinoille verkon yli toimivan yhteispohjoismaisen Filmnet-tilausvideopalvelun, Härkönen jatkaa.

MTV MEDIAn urheilupäällikkö Tatu Lehmuskallion mukaan yhden tuotteen malli palvelee paremmin varsinkin urheilun ystäviä.

– Urheilu on monelle suomalaiselle suurin syy tilata lisäkanavia. Uusi pakettimme tarjoaa laadukasta urheiluviihdettä ympäri vuoden eikä fanien enää tarvitse tasapainoilla kahden tuotteen välillä, hän sanoo.

MTV3 Total -paketin lajivalikoimaan kuuluu muun muassa UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, F1-kausi, jääkiekon MM-kisat, hiihtolajien maailmancupit sekä yleisurheilun Timanttiliiga.

Uudistuksen yhteydessä urheilua esittävät C More Urheilu-, C More Aitio- ja C More Premier HD -kanavat vaihtavat nimeään. Maanantaista 5.11. lähtien näiden kanavien nimet ovat MTV3 MAX Sport 1, MTV3 MAX Sport 2 ja MTV3 MAX Premier HD.

Myynti alkaa marras-joulukuussa

 

Ensimmäiset operaattorit, AnviaTV, Lumotv ja Maxisat, aloittavat MTV3 Total -paketin myynnin marraskuussa ja Telia Soneran verkossa MTV3 Total on saatavilla joulukuun alusta lähtien. Härkönen uskoo uuden paketin olevan saatavilla lähes kaikilta operaattoreilta vuoden loppuun mennessä. Operaattorit tiedottavat itse tarkemmin omista aikatauluistaan.

– Meidän tavoitteena on, että uusi tuote on myynnissä mahdollisimman monella operaattorilla ennen joulua ja operaattorit voivat lopettaa MTV3 Kanavapaketin ja C More Total- ja C More Sport -pakettien myynnin ensi vuoden alussa.

MTV MEDIAn maksu-tv-kanavilla oli lokakuun alussa tilaajina noin 560 000 suomalaista kotitaloutta.