Welho ja jääkiekon SM-liigan runkosarja- ja playoff-otteluita esittävä URHOtv ovat alustavasti sopineet kanavan jakelusta Welhon verkossa. Welho haluaa tarjota asiakkailleen SM-liigakauden aloituksen avaamalla URHOtv:n maksuttomaan jakeluun koko verkkoonsa kahden ensimmäisen ottelulähetyksen ajaksi.

Welho ja URHOtv ovat sopineet kanavan jakelusta osana Welhon maksu-tv-tarjontaa. URHOtv:n voi tilata Welhon M- ja L-pakettien yhteyteen. Kanavan katseluun tarvitaan Welhon ohjelmakortti.

”Rakennamme URHOtv:stä parasta suomalaiseen huippu-urheiluun keskittyvää maksu-tv-kanavaa. Yhteistyö Welhon kanssa tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden palvella pääkaupunkiseudulla asuvia
kotimaisen huippu-urheilun ystäviä entistä paremmin”, toteaa URHOtv:n Ahti Leväaho.

Jotta kaikki kiekkofanit varmasti ehtivät mukaan liigakauden alkuun, Welho avaa kanavan maksuttomaan jakeluun koko verkkoonsa kahden ensimmäisen ottelun ajaksi. Ilmaisjakson katseluun ei tarvita ohjelmakorttia, mutta joissakin vastaanottimissa kanavahaku saattaa olla tarpeen. URHOtv löytyy kanavapaikalta 398. www.urhotv.fi