Markkinointiviestintäkonserni Zeeland Societyn joukkoon on alkuvuonna liittynyt 23 uutta henkilöä, ja kuusi henkilöä on siirtynyt uusiin tehtäviin konsernin sisällä. Konsernin jokaiseen yksikköön on nimetty asiakkuusjohtajat, joiden tehtävä on löytää asiakkaan tavoitteita parhaiten palvelevat markkinointiviestinnän keinot koko valikoimasta yritysilmeestä viraalivideoon.

Sini Suomalainen
Sini Suomalainen
Sirpa Alhava
Sirpa Alhava
Miikka Leinonen
Miikka Leinonen
Heikki Kauppila
Heikki Kauppila

Zeeland Society on kutsunut Miikka Leinosen luovaksi johtajaksi ja Sirpa Alhavan asiakkuusjohtajaksi. Lisäksi Kristiina Kavén on nimetty konsernin controlleriksi, Sini Suomalainen viestintäpäälliköksi ja Eki Valkonen järjestelmäasiantuntijaksi.

René Holm
René Holm
Leena Saarinen
Leena Saarinen
Migu Snäll
Migu Snäll
Aleksi Parikka
Aleksi Parikka
Erno Bärlund
Erno Bärlund

Zeeland (Helsinki) on kutsunut Heikki Kauppilan asiakkuusjohtajaksi, Erno Bärlundin AD:ksi, Aleksi Parikan copywriteriksi, Migu Snällin luovaksi johtajaksi, Jukka Virtasen projektijohtajaksi ja Leena Saarisen yhteyssuunnittelijaksi. Lisäksi René Holm on nimitetty planneriksi.

Ville Laihonen
Ville Laihonen
Kirsi Lönnmark
Kirsi Lönnmark
Paula Puikko
Paula Puikko

Zeeland (Turku) on kutsunut Ville Laihosen AD:ksi, Kirsi Lönnmarkin projektipäälliköksi, Paula Puikon copywriteriksi ja Piia Peltosen AD-assistentiksi.

A4 media (Helsinki) on kutsunut Tiina Sailavuon asiakkuusjohtajaksi.

Tiina Sailavuo
Tiina Sailavuo
Jaana Kuusinen
Jaana Kuusinen

A4 media (Turku) on kutsunut Jaana Kuusisen AD:ksi.

Viestintätoimisto Text100 Conexio (Helsinki) on kutsunut Inari Anttilan, Saara Rounajan ja Terhi Bothaksen viestintäkonsulteiksi, Elina Arkon harjoittelijaksi ja Jukka Nortion johtavaksi konsultiksi.

Inari Anttila
Inari Anttila
Saara Rounaja
Saara Rounaja
Terhi Bothas
Terhi Bothas
Elina Arkko
Elina Arkko
Jukka Nortio
Jukka Nortio

Deeland on nimittänyt Eija Harju-Jeantyn asiakkuusjohtajaksi.

Mainostoimosto Incognito on kutsunut toimitusjohtajaksi Hannu Lindellin, Fredrik von Knorringin konseptisuunnittelijaksi ja Kukka-Maria Kiurun ja Pirita Olasvirran tuotanto-AD:eiksi. Tero Harsunen on nimitetty graafiseksi suunnittelijaksi.

“Jotta nopeasti kasvavan konsernin kelkka kulkee yhteiseen suuntaan, tarvitaan jokaiseen yksikköön spesialistien rinnalle henkilöitä, joilla on avara ja tavoitekeskeinen näkemys koko markkinointiviestinnän keinovalikoimasta”, perustelee konsernin toimitusjohtaja Jari Tuovinen toiminnan organisointia. Meillä on ollut onni saada joukkoomme niin kokeneita ammattilaisia kuin innokkaita lupauksia.

Zeeland Society on yksi Suomen nopeimmin kasvavista markkinointiviestinnän yrityksistä ja sen tavoite on nousta alan viiden suurimman konsernin joukkoon Suomessa vuonna 2008. Helsingissä, Turussa ja Tampereella toimiva konserni työllistää 110 markkinointiviestinnän asiantuntijaa. Konserni muodostuu Zeeland-mainostoimistosta, Deeland-designtoimistosta, Text 100 Conexio -viestintätoimistosta, Venäjän markkinointiviestintään keskittyneestä Zeeland Eastistä, A4 Mediasta, joka on konsernin digitaalinen markkinointitoimisto, suhdetoimintaan erikoistuneesta Noisy Promotionista sekä b-2-b brändiviestintään keskittyneestä mainostoimisto Incognitosta.