Extran kanavapaikalla lähetetään TV1-kanavaa, jossa tekstitykset on kiinteästi liitetty kuvaan. Näin tekstitys näkyy kaikissa digivastaanottimissa.Radio Peiliä ei kuitenkaan muuteta valtakunnalliseksi. Asiasta päätti Yleisradion hallintoneuvosto tiistaina.

Extran ohjelmistoa siirretään muille kanaville. Extralta vapautuva jakelukapasiteetti käytetään alkuvaiheessa tekstitysongelman korjaamiseen. Kanavapaikalla lähetetään TV1-kanavaa, jossa tekstitykset on kiinteästi liitetty kuvaan. Näin tekstitys näkyy kaikissa digivastaanottimissa.

Seuraavassa vaiheessa, ensi syksynä, kanavapaikalle siirtyy Ruotsin SVT Europa -kanava.

Ruotsin- ja suomenkielisten uutistoimintojen yhdistäminen sen sijaan palautettiin jatkokäsittelyyn hallintoneuvoston seuraavaa kokousta varten joulukuun puolivälissä.

YLEn johto perusteli uusia säästöja tv-maksun maksajien vähentymisellä. Viime vuodesta maksajien määrä on laskenut 50 000:lla.