Lomassa uutta on sekin, että lehti ilmestyy nyt myös digilehtenä, jota voi lukea maksutta netissä.

Arvostimme valinnassamme Polarlehdet Oy:n matkailullista asiantuntemusta sekä lehtien tekemisessä että netissä, sanoo Finnmatkojen viestintäpäällikkö Anu-Eveliina Mattila. Saamme lehden uuden yhteistyön myötä myös valmiina digiversiona, jolloin asiakkaamme voivat ennakkoon tutustua mm.

-Nykyaika on innovatiivisten ideoiden etsimistä, löytämistä ja
hyödyntämistä, toimitusjohtaja Jorma Aula Polarlehdet Oy:stä sanoo.

Loma-lehdellä on oma toimitus, joka tuottaa lehden kaksi kertaa vuodessa. Polarlehdissä lehdestä vastaa toimittaja-kuvaaja Jarno Pääkkönen ja lehden päätoimittaja Finnmatkoissa on Anu-Eveliina Mattila. Loman ensimmäinen numero Polarlehdet Oy:n tekemänä ilmestyy lokakuun 23. päivänä yhteensä 25000 kappaleen painoksena. Tätä seuraava numero ilmestyy ensi vuoden toukokuussa. Lehteä on julkaistu tätä ennen kahden vuoden ajan.