Tilaa maksuton nettimarkkinoinnin raportti.

Miten menestyvät yritykset markkinoivat verkossa? Mikä web-markkinoinnissa toimii? Mitä kuluttajat haluavat web-sivuilta?

Mediaviikon tekemä raskaan sarjan raportti “Toimiva ja tehokas web-markkinointi” perustuu 30 huippuyrityksen markkinointivastaavan haastatteluihin ja suosituksiin sekä kuluttajille suunnattuun webkyselyyn. Nimilista arvioineen hyvistä web-sivuista.

Selvityksen on tehnyt yhteiskuntatieteiden maisteri Paavo Vasala, joka on kokenut median ja viestinnän asiantuntija sekä Mediaviikon päätoimittaja. Hän on aiemmin perustanut mm. tiedotepalvelua harjoittavan yrityksen Pressi.com.

Paavo Vasala valmistelee parhaillaan väitöskirjaa aiheesta “The Role of the Internet in Corporate Communications”.

Lähetä sähköpostilla osoitteesi ja yhteystietosi.

Lähetämme sinulle raportin pdf-muodossa sähköpostilla.

RAPORTTI ON MAKSUTON

Tilaa sähköpostilla toimitus@mediaviikko.fi